110% smaakgarantie

Onze CaroCroc producten worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en zijn met uiterste zorg samengesteld. Valt het CaroCroc product van je keuze onverhoopt toch niet helemaal in de smaak bij je viervoeter? Dan bieden wij 110% garantie.

In ons assortiment hebben we verschillende kleinverpakkingen, die je gerust kunt uitproberen. Mocht het CaroCroc product van je keuze onverhoopt toch niet bij je hond of kat in de smaak vallen? Breng dan de verpakking, die nog minimaal voor de helft gevuld is met het betreffende voer, binnen 2 maanden na aankoopdatum terug naar je dierenwinkel en vraag daar naar het CaroCroc 110% garantieformulier. Vul het formulier in en voeg een kopie van het aankoopbewijs toe. De dierenspeciaalzaak zal ervoor zorgen dat het formulier bij CaroCroc komt. Wij maken daarna 110% van het aankoopbedrag over naar je bankrekening. Op deze manier kun je CaroCroc zonder enig risico proberen voor je hond en kat!

Voorwaarden:

  • Je kunt enkel gebruik maken van de 110% garantieregeling als je de CaroCroc verpakking bij een officieel CaroCroc verkooppunt hebt gekocht. Vraag altijd voordat je het product koopt of je met een erkende CaroCroc dierenspeciaalzaak te maken hebt, om zeker te zijn van de 110% garantie van CaroCroc.
  • Wil je het CaroCroc product via een webshop kopen, vraag dan vooraf of zij ook de CaroCroc 110% garantie bieden. Om gebruik te maken van de 110% garantieregeling, dien je er wel voor te zorgen dat de reeds gekochte verpakking minimaal voor de helft gevuld retourneert wordt aan je webshop.
  • Mochten de brokjes niet meer in de originele CaroCroc verpakking zitten of zit er minder dan de helft van de brokjes in de verpakking, kun je helaas geen gebruik maken van de 110% garantie.
  • Als je langer dan 2 maanden na de aankoopdatum de verpakking terug brengt naar de winkel, kun je helaas geen gebruik maken van de 110% garantie.
  • De vergoeding kan alleen via een bankoverschrijving teruggestort worden op je rekening.

Overtuigd? Bekijk waar jouw dichtstbijzijnde CaroCroc verkooppunt is.