Animal Event - CaroCroc

Animal Event

Kom CaroCroc bezoeken op Animal Event en scoor een leuke goodiebag! Ook ben je van harte welkom om deel te nemen aan diverse spellen. Ben je ook zo dol op de kamelenrace van de kermis? Doe dan mee met onze honden- en kattenrace. Ben je samen met jouw hond op Animal Event? Neem deel aan onze Hollandse Spelen en win leuke prijzen!

Volg ons op social

Winactie

Wil jij op 5, 6 of 7 mei naar Animal Event met je moeder, buurvrouw, opa, dochter of beste vriend? Doe dan mee met onze winactie. Wij geven 15x 2 entreekaarten voor Animal Event 2023 weg. Wat moet je doen? Laat hieronder je emailadres achter! De winnaars ontvangen woensdag 26 april een mail van ons.

 

CaroCroc op Animal Event

Goodiebag
Ben jij CaroCroc fan, benieuwd naar CaroCroc of simpelweg verliefd op onze Delftsblauwe voerbak? Scoor voor €3,- een CaroCroc goodiebag voor jouw hond of kat ter waarde van €22,50. Je ontvangt een leuke shopper met 400 gram CaroCroc brokken, een oer-Hollandse voerbak, €10,- korting en een CaroCroc worst voor je hond of speelmuisje voor je kat. Bovendien kun je meedoen aan een gave winactie waarbij je kans maakt op een CaroCroc fiets met fietskar of een luxe zelfreinigende kattenbak!

Honden- en kattenrace
Neem jij het op tegen jouw vriend(in), buurvrouw, dochter of opa tijdens onze honden- en kattenrace? Gooi zo snel mogelijk alle ballen in het gat en zorg ervoor dat jouw huisdier als eerste het voerbakje bereikt. Je ontvangt een leuke attentie als winnaar.

Wordt jouw hond koning(in) van onze Hollandse Spelen?
Kom de volgende spellen bij ons spelen met jouw hond*:

  • Sjoelen: Schuift jouw hond met zijn snuit de meeste sjoelschijven in het vakje?
  • Touwtrekken: Weet jouw hond als snelste alle knopen tevoorschijn te halen door aan het touw te trekken?
  • Brokhappen: Is jouw hond een echte smulkoning? Laat hem dan een record neerzetten door op razend tempo te brokhappen!

*Tijdens de spellen wordt jouw hond nauwkeurig begeleid door onze hondengedragsdeskundigen.

Waar vind je ons?
Je vindt CaroCroc op het strand. Even toe aan pauze? Kom dan lekker chillen in onze zitzakken en geniet van het leuke uitzicht.