De beste hondenbrokken | CaroCroc

De beste hondenbrokken? Die van CaroCroc.

Daar zijn we heel stellig in, dat lees je goed. Want de beste hondenbrokken? Dat zijn die van CaroCroc. En we gaan je precies vertellen waarom.

CaroCroc hondenbrokken

Onze hondenbrokken zijn de beste keuze voor jouw viervoeter. Ze bevatten namelijk alle energie die je hond nodig heeft in een oer-Hollands brokje. Al ons voer wordt gemaakt in onze fabriek in Veghel. Zo hebben we goed zicht op de kwaliteit van onze producten. En met de kwaliteit zit het goed, kunnen we je vertellen. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige ingrediënten en géén kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarmee zijn onze brokken 100% natuurlijk. Eén ding is zeker. Voor de beste hondenbrokken, ben je bij CaroCroc aan het juiste adres.

Waarom CaroCroc hondenbrokken de beste zijn

Ons assortiment aan hondenbrokken is uitgebreid. En tóch hebben ze allemaal een aantal mooie voordelen gemeen. Komen ze.

  • 100% natuurlijk. En met 100%, bedoelen we ook écht 100%. Naast de natuurlijke grondstoffen wordt er een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd. Deze dragen bij aan een goede gezondheid van je hond.
  • Van Hollandse bodem. Onze hondenbrokken worden gemaakt in onze eigen Nederlandse fabriek. Hier is tevens de onderzoeksafdeling gevestigd. We produceren dagelijks de Hollandse bodem!
  • Afgestemd op de energiebehoefte. Onze beste hondenbrokken kennen allemaal een uniek eiwit- en vetgehalte, welke zijn afgestemd op de energiebehoefte van je viervoeter. Zo geven onze brokken je hond de energie die hij nodig heeft.
  • Gewoon goed. Niets meer, niets minder. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor de beste hondenbrokken van een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Gewoon goed!

 

Waar moet je op letten bij de keuze van de beste hondenbrokken?

Er zijn een aantal dingen belangrijk om op te letten bij de keuze van de beste hondenbrokken. Komen ze.

  1. Allereerst: de levensfase. De energiebehoefte van je hond verschilt per levensfase. Wij bieden passend voor elke hond. Puppy’s, volwassenen én senioren!
  2. Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar de lichaamsconditie van je hond. Door je trouwe vriend goed te bekijken kun je bepalen of je hond te mager, goed op gewicht of te zwaar is. Bij een goed figuur voel je de ribben en botten van de heupen goed, maar zijn ze niet zichtbaar.
  3. Tot slot, het activiteitsniveau. Honden hebben verschillende activiteitsniveaus waardoor er in meer of mindere mate energie door het lichaam wordt verbruikt. We meten dit in de hoeveelheid beweging op een dag.

 

De beste hondenbrokken voor jouw viervoeter

Elke hond is uniek. Daarom is het van groot belang dat je het juiste voer kiest, afgestemd op de behoeften van jouw hond. Benieuwd naar de beste hondenbrokken voor jouw trouwe vriend? Ontdek het met onze CaroCroc brokjeskiezer. Hierbij nemen we bovenstaande pijlers mee in de beste keuze. In slechts enkele, snelle stappen ontdek je welke van onze hondenbrokken het beste bij jouw hond passen. Doe de brokjeskiezer en ontdek het zelf!

 

Dit vinden baasjes van ons hondenvoer

''Bailey doet het heel goed op Puppy Large , kijk maar naar haar glanzende vacht . Zeer tevreden over Carocroc!''

Arno, baasje van Bailey

Product
Puppy Large
Leeftijd
8 maanden

''Dexx eet z'n brokken heel smakelijk op. Zijn vacht glanst. Het is een feestje om hem te zien eten.''

Jan, baasje van Dexx

Product
Original
Leeftijd
4 jaar