Het beste kattenvoer | CaroCroc

Het beste kattenvoer? CaroCroc.

Je leest het goed. We zijn overtuigd van ons eigen kunnen. Want het beste kattenvoer, dat is CaroCroc. We vertellen je waarom.

CaroCroc kattenvoer: de beste keuze voor jouw pluizenbol

Als kattenliefhebber wil je het allerbeste voor je kat. Zodat ie lekker in zijn vel zit, een mooie glanzende vacht én veel energie heeft. Voer speelt hierin een grote rol. Maar wat is het nou het beste kattenvoer? Het belangrijkste is dat je rekening houdt met de behoeften van je kat. Geef kattenvoer dat écht aansluit bij wat jouw kat specifiek nodig heeft. Heeft je kat bijvoorbeeld een voedselallergie, vachtproblemen of is je kat gesteriliseerd of gecastreerd? Dan is het belangrijk om de voeding hierop aan te passen.

CaroCroc biedt uitkomst. Ons assortiment aan kattenvoer is uitgebreid. En toch hebben alle brokken iets met elkaar gemeen. Ze bevatten alle energie die jouw kat nodig heeft in een oer-Hollands brokje. Daarmee is CaroCroc het beste kattenvoer voor jouw pluizenbol. Vraag maar aan onze ervaringsdeskundigen!

Het beste kattenvoer volgens de dierenarts

Wat is nou eigenlijk het beste kattenvoer volgens de dierenarts? Tja, daar is eigenlijk geen eenduidig antwoord op te geven. Een dierenarts in Zwolle geeft waarschijnlijk een ander antwoord dan een dierenarts in Eindhoven. En zelfs twee dierenartsen in één stad zullen waarschijnlijk verschillende antwoorden geven. Het belangrijkste is dat je goed naar de behoeften van je viervoeter kijkt. Elke dierenarts zal dan ook beamen dat het beste kattenvoer afhangt van de leeftijd, het gewicht en de energiebehoefte van je kat.

Welk kattenvoer is het beste voor mijn kat?

Komt direct de volgende vraag in beeld. Welk kattenvoer is het beste voor mijn kat? Dat is allemaal afhankelijk van wat voor kat je hebt. Is dat een binnen- of buitenkat? Heb je een kitten, volwassen of senior kat? Is ie mager, normaal of dik? Je hoort het al. Er zijn verschillende dingen belangrijk om op te letten bij de keuze van het beste kattenvoer.

  1. Levensfase. Voor de gezondheid van je huisdier is het belangrijk om het voer af te stemmen op de levensfase. Jonge kittens hebben immers een hogere energiebehoefte dan een volgroeide kat.
  2. Lichaamsconditie. Door je kat goed te bekijken, kun je vaststellen of hij te mager, precies goed of te zwaar is. Hier kun je het soort voeding én de hoeveelheid op afstemmen.
  3. Activiteitsniveau. Heb je een binnenkat? Dan is het verstandig om hier de voeding op aan te passen. Buitenkatten gaan flink wat meer op avontuur. Hierdoor krijgen ze meer lichaamsbeweging dan een kat die (veel) binnen is.

 

De beste kattenbrokken voor jouw viervoeter

Eén ding is zeker. Om te bepalen welk kattenvoer de beste keuze is voor jouw kat, is het belangrijk om dit af te stemmen op de behoeften van je kat. Een springlevende kitten verbruikt immers een stuk meer energie dan een oude kat die geniet van een lui leventje à la Garfield. Ook heeft een buitenkat weer een ander energieverbruik dan een binnenkat. En soms zit een kat gewoon even niet zo lekker in zijn vel. In dat geval heeft hij wellicht behoefte aan bepaalde voedingsstoffen. Voeren naar energiebehoefte, noemen wij dit ook wel. Omdat elke huistijger uniek is, is het belangrijk om voer te kiezen wat past bij de behoeften. Benieuwd naar de beste brokken voor jouw kat? Je komt erachter met de CaroCroc brokjeskiezer. En dat in slechts enkele stappen. Ontdek het nu!

Dit vinden baasjes van ons beste kattenvoer

''Mijn kittens Mies en Moos maken kennis met de CaroCroc brokjes, ze zijn er nu al gek op!''

Marieke, baasje van Mies en Moos

Product
Kitten
Leeftijd
2 maanden

''Wij kiezen voor CaroCroc With Lamb, omdat het gezond is en betaalbaar voor onze clan van maar liefst 12 katten.''

Alexandra, baasje van Charlie

Product
With Lamb
Leeftijd
9 maanden

Wat is het beste kattenvoer voor kittens?

Té lief, zo’n kleine, schattige kitten. Maar het is ook een hele verantwoordelijkheid. Waarschijnlijk heb je voor de eerste dagen voer meegekregen van de fokker. Maar wat geef je daarna? Wat is het beste kattenvoer voor kittens? Een kitten heeft andere voedingsstoffen nodig dan een volwassen kat. Zo is het spijsverteringskanaal nog volop in ontwikkeling, net als het immuunsysteem. Geef je kleine kitten tot zijn eerste verjaardag daarom speciaal kittenvoer. Dat bevat een hoger eiwit- en vetgehalte. Zoals CaroCroc Kitten bijvoorbeeld, dat daarnaast ook een optimale verhouding aan omega 3 en 6 vetzuren bevat. Dit draagt bij aan een gezonde huid en vacht. Houdt je hierbij aan het voerschema en zorg altijd voor vers en schoon drinkwater. Een goede start voor een lang en vitaal kattenleven.

Het beste kattenvoer voor oudere katten

Ach, is jouw lieverd al meer dan acht jaar oud? Ook dan is het tijd om extra aandacht te besteden aan het voer. Want – in tegenstelling tot voer voor kittens – bevat het beste kattenvoer voor oudere katten juist minder eiwitten, vet en mineralen. Senior katten verbruiken doorgaans namelijk minder energie. Bovendien is het belangrijk om de lever, nieren en het spijsverteringskanaal van je oude kat zo min mogelijk te belasten. Zoals we ook voor kittens speciaal voer hebben, hebben we dat ook voor bejaarde katten. CaroCroc Senior. Dé perfecte ondersteuning voor jouw ouder wordende kat. Ze bevatten alle energie die je kat nodig heeft. 100% natuurlijk, 200% smulplezier!