Download ons gratis kittenboekje voor de beste tips! – CaroCroc

Download gratis ons kittenboekje!

Kittenboekje gratis downloaden

Een goede start voor jouw kitten

Ben je aan het aftellen tot je jouw kitten op mag halen, of ben je er nog over na aan het denken om zo’n pluizig vriendje in huis te halen? Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Een kat heb je niet voor even en zal de komende 15 tot 20 jaar in je leven zijn. In ons gratis te downloaden kittenboekje lees je alles wat je moet weten voordat je er een in huis neemt. Zo ben jij echt goed voorbereid!

kittenboekje

Een nieuwe kitten in huis: de beste tips

Waarschijnlijk is het binnenkort zo ver en komt je nieuwe kitten bij jou in huis. De kattenbak heb je al staan en van je vrienden en familie heb je de leukste speeltjes, voerbakjes en halsbandjes gekregen. Toch komt er nog heel veel meer kijken bij zo’n nieuwe kitten in huis. Gelukkig vind je in ons kittenboekje de beste tips. Zo lees je meer over:

  • De ontwikkeling van je kitten
  • Het trainen van je kitten
  • Hoe je kat met je communiceert
  • Hoe je het beste voer voor je kitten kiest

 

Tips voor het opvoeden van je kitten

Kun je een kat leren wat wel en niet mag? En hoe pak je dat dan aan? Je kitten opvoeden vereist wat tijd, maar daar zal je later alleen maar profijt van hebben. We geven je graag wat tips voor het opvoeden van je kitten! In ons kittenboekje leer je onder andere:

  • Hoe je je kitten kan socialiseren
  • Hoe je ontmoetingen met kinderen, honden en andere katten aanpakt
  • Hoe je je kitten leert om de kattenbak te gebruiken

Welke voeding heeft je kitten nodig?

Een kitten groeit elke dag, en om dat goed te kunnen doen is de juiste voeding nodig. Welke voeding het beste is voor jouw kat, is afhankelijk van heel wat dingen. Denk bijvoorbeeld aan het activiteitsniveau; des te meer energie je kat verbruikt, des te meer voeding er nodig is. In het kittenboekje lees je precies hoe je de juiste voeding kiest.

De verzorging van een nieuwe kitten in huis

Natuurlijk geef je je kat elke dag voldoende eten en vers drinkwater. Maar de verzorging van jouw kitten gaat verder dan dat. Ongeacht of je een Britse Korthaar of een Maine Coone in huis krijgt; de vacht moet goed verzorgd worden. We vertellen je daar graag meer over in ons boekje!

Medische informatie en tips voor jouw kitten

In het kittenboekje vind je ook veel medische informatie en tips voor jouw kitten. Denk bijvoorbeeld aan chippen, vaccineren en het beschermen tegen vlooien en teken. En hoe zit het eigenlijk met castratie en sterilisatie? Samen zorgen we ervoor dat jouw kitten een gezonde start heeft!

Geef jouw kat een goede start en download ons kittenboekje!

Ze zeggen wel eens dat een kat personeel heeft… Binnenkort ben jij een werknemer! Wees goed voorbereid en download gratis ons kittenboekje. Dan ben jij er helemaal klaar voor.