Brokvormen hond - CaroCroc

Brokvormen hond

CaroCroc is dé Hollandse bodem voor hond en kat. Onze brokken worden namelijk in onze eigen fabriek in Veghel geproduceerd! Wanneer de brokken het gehele productieproces hebben doorlopen, zijn ze klaar om ingepakt te worden. Maar eerst ondergaan de brokken een kwaliteitscontrole. Daarbij wordt onder andere de afmeting van het brokje gecontroleerd, iedere broksoort heeft namelijk een andere vorm en grootte.

Volg ons op social

Brokvormen

Alle soorten CaroCroc brokken hebben een andere vorm en grootte. Deze vormen en groottes zijn afgestemd op de hond die het brokje gaat eten. Zo zijn onze CaroCroc Small Breed brokken met een diameter van 11 millimeter een stuk kleiner dan een gemiddelde brok, zodat kleine honden het brokje gemakkelijk kunnen kauwen. CaroCroc Puppy Large en CaroCroc Large Breed brokken zijn daarentegen met een diameter van 12 millimeter en 25 millimeter een stuk groter dan de gemiddelde puppy- en volwassen brok. Door deze grotere brok wordt het schrokgedrag bij grote hondenrassen verminderd.

Onze brokken worden met natuurlijke producten en op ambachtelijke wijze gemaakt. Hierdoor kan de diameter af en toe iets afwijken. We benoemen hieronder de streefdikte van de producten. Doordat wij werken met natuurlijke ingrediënten kan ook de kleur van het brokje ietwat afwijken.

Wij zetten alle brokvormen inclusief grootte voor je op een rijtje. Lekker overzichtelijk!

 

Bekijk hier alle producten voor jouw hond. Benieuwd welke brokken bij jouw hond passen? Kom er makkelijk en snel achter met onze brokjeskiezer.