Brokvormen kat - CaroCroc

Brokvormen kat

CaroCroc is dé Hollandse bodem voor hond en kat. Onze brokken worden namelijk in onze eigen fabriek in Veghel geproduceerd! Wanneer de brokken het gehele productieproces hebben doorlopen, zijn ze klaar om ingepakt te worden. Maar eerst ondergaan de brokken een kwaliteitscontrole. Daarbij wordt onder andere de afmeting van het brokje gecontroleerd, iedere broksoort heeft namelijk een andere vorm en grootte.

Volg ons op social

Brokvormen

Alle CaroCroc brokken hebben een andere vorm en grootte. Deze vormen en groottes zijn afgestemd op de kat die het brokje gaat eten. Zo zijn de kitten brokjes een stuk kleiner zodat de kitten gemakkelijk op de brokjes kan kauwen. Maar wist jij dat kieskeurige katten hun voorkeur niet alleen bepalen op basis van de geur en smaak van het brokje? Ook de vorm, het formaat, de structuur en de grootte van het brokje spelen hierbij een belangrijke rol. Dit is waarom wij kattenbrokken voor de volwassen kat in verschillende vormen en samenstellingen in ons assortiment hebben.

Onze brokken worden met natuurlijke producten gemaakt op ambachtelijke wijze. Hierdoor kan de diameter af en toe iets afwijken. We benoemen hieronder de streefdikte van de producten. Doordat wij werken met natuurlijke ingrediënten kan ook de kleur van het brokje ietwat afwijken.

Wij zetten alle brokvormen inclusief grootte voor je op een rijtje. Lekker overzichtelijk!