Columnisten gezocht!

Wij zijn dol op de verhalen van jou als honden- of kattenbaas! En zeg nou eerlijk; wie niet?! Daarom willen wij onze nieuwsbrief uitbreiden met leesvoer, geschreven door iemand uit de CaroCroc community.

Volg ons op social

Klim jij binnenkort in de pen voor CaroCroc?

Leid jij een hulphond op? Heeft jouw kat een vreemde hobby? Beoefen jij een speciale sport met jouw hond? Krijg jij binnenkort een pup of kitten in huis? Heb jij een dier uit het buitenland geadopteerd? Of vind je het gewoon leuk om over jouw hond of kat te schrijven en maken jullie de leukste avonturen mee? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar column schrijvers voor onze nieuwsbrief. Wat verwachten wij van jou? Je vind het leuk om te schrijven en bent bereid om 6 keer per jaar een verhaal aan te leveren voor onze nieuwsbrief. Je zal uiteraard een passende vergoeding ontvangen voor het schrijven van de columns.

Klinkt het schrijven van verhalen jou als muziek in de oren? Meld je dan snel aan! Download hier de vragenlijst, beantwoord de vragen en mail de antwoorden vóór 10 juli naar marketing@carocroc.nl.