Ervaringsverhaal: 'Zo kwam Harry van zijn jeuk af' - CaroCroc

Ervaringsverhaal: ‘Zo kwam Harry van zijn jeuk af’

Volg ons op social

Fanatieke avonturier

Wij zijn Sabine en Harry (bijna 3 jaar). Samen met de rest van ons gezin genieten we van het leven op de Veluwe. Harry is een avontuurlijke, fanatieke, ietwat onzekere hond die ons flink heeft beziggehouden in zijn eerste levensjaren.

‘’ Toen Harry rond 4 maanden oud was merkte we dat zijn vacht kale plekjes en pukkeltjes had, hij zichzelf veel krabde, zijn huid stonk en hij vaak dunne ontlasting had.’’

Vervelende allergieën

Toen Harry rond 4 maanden oud was merkten we dat zijn vacht kale plekjes en pukkeltjes had. Hij begon zichzelf te krabben, zijn huid stonk en vaak had hij dunne ontlasting. Na wat rondvragen hoorden we, helaas toen pas, dat Harry’s vader ook last had van allergieën, namelijk voor granen en gluten. Met de klachten én deze informatie zijn we naar de dierenarts gegaan. In overleg met de arts zijn we daarom overgestapt naar graan- en glutenvrij voedsel. We spraken af dat wanneer we geen verschil zouden merken, Harry verder onderzocht zou worden op meerdere allergieën. Gelukkig bleek het graan- en glutenvrije voer al snel te werken! Zijn kale plekken, jeuk en de vieze geur verdwenen. Ook zijn ontlasting kreeg een vaste substantie.

‘’ Bij Harry zijn de kale plekken verdwenen, zijn ontlasting is nog steeds mooi stevig en hij heeft voldoende energie.’’

CaroCroc

Via Instagram kwamen we in contact met CaroCroc. We hadden niet eerder van CaroCroc Grain Free gehoord. We hebben het overstapschema van CaroCroc aangehouden en zijn in iets meer dan een week helemaal overgegaan op het voeren van CaroCroc Grain Free. Bij Harry zijn de kale plekken verdwenen, zijn ontlasting is mooi stevig, zijn vacht glanst en hij heeft voldoende energie. Het belangrijkste voor ons is dat Harry de brokken lekker vindt en het er goed op doet, maar de goede prijs/kwaliteit van CaroCroc is een mooie bijkomstigheid! Sinds de overstap op CaroCroc zijn we dan ook fan van dit merk, we zien Harry genieten en wij hebben minder kopzorgen.

Niet alleen Harry is overgestapt, ook onze andere hond Ayla (10 jaar) is overgestapt naar Carocroc. Ook Ayla eet de brokken met veel plezier. Haar vacht is mooi glanzend sinds we zijn overstapt. Wij raden anderen dan ook sterk aan eens te kijken naar het assortiment wat CaroCroc te bieden heeft.

Wil je Harry’s avonturen volgen? Neem dan een kijkje op zijn Instagram pagina @harryvanhetkamp.

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.