Het eerste hondencafé van Nederland is geopend! - CaroCroc

Het eerste hondencafé van Nederland is geopend!

Heb je ooit gehoord van een hondencafé? Het is een perfect middagje uit, met óf zonder viervoeter. We vertellen je er alles over.

Volg ons op social

Eerder vertelde we jullie al over kattencafés in Nederland. Deze keer hebben we goed nieuws voor hondenliefhebbers! Het eerste hondencafé van Nederland is namelijk geopend. Fantastisch toch!?

Puppuccino

Je vindt Woof & Me in Amsterdam. Het leukste? Je mag je eigen hond meenemen. Je hond mag los lopen en kan socializen met andere honden of een duik nemen in de speciale honden-ballenbak. Er is gedacht aan heerlijke lekkernijen voor jullie beide. Zelf kan je genieten van een heerlijke lunch. Geen lunchtijd? Geniet dan van jouw rondhuppelende hond onder het genot van een kop koffie en zoete lekkernij. Is je hond toe aan een pauze? Dan kan ook hij genieten van wat lekkers zoals een Dognut of een Puppuccino.

Heeft jouw hond behoefte aan wat rust? Dan raden we je aan Woof & Me op een doordeweekse ochtend te bezoeken. Dan is het wat rustiger.

Uitje voor hondenliefhebbers

Heb je geen hond? Ook dan ben je van harte welkom bij Woof & Me! Onder het genot van een lunch of lekkere snack kan je het gezelschap van blije loslopende viervoeters opzoeken. Kortom, het perfecte uitje met jouw viervoeter óf gewoon met een vriendin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door woof & me . DOG CAFE (@woof.and.me)

Hondencafé Woof & Me

Sta jij als hondenliefhebber net als wij te popelen om dit hondencafé te bezoeken? Leuk! Je vindt Woof & Me in De Pijp in Amsterdam aan de Verbindingstraat 3. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de Instagram pagina van Woof & Me.

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.