Hondenspeeltuinen in Nederland - CaroCroc

Hondenspeeltuinen in Nederland

Wist je dat er in Nederland verschillende hondenspeeltuinen te vinden zijn? Een geweldig uitje om samen met jouw viervoeter te ondernemen deze zomer! De hondenspeeltuin is een ontmoetingsplek voor jouw hond, maar ook voor jou.

Volg ons op social

Het perfecte uitje met jouw hond

Maar wat is dan het perfecte uitje met jouw hond? Nou, lekker doen waar jouw hond goed in is: spelen! Er zijn in Nederland verschillende hondenspeeltuinen. De honden kunnen hier spelen, ravotten en soms zelf zwemmen met andere honden in een omheinde speeltuin. Wij zetten de leukste hondenspeeltuinen voor je op een rijtje. Vergeet niet dat je spelen op warme dagen het beste kan vermijden, om deze reden zijn veel hondenspeeltuinen op hete dagen gesloten.

Hondenzwemvijver Ut Poeleke in Oeffelt (Noord-Brabant)

Hondenzwemvijver Ut Poeleke is een kleinschalige hondenzwemvijver waar jouw hond heerlijk kan zwemmen met soortgenoten. De zwemvijver is omheind, wordt gefilterd en beschikt zelfs over een puppy-bad! Ook aan de faciliteiten voor jou als baasje is gedacht. Bovendien organiseert Ut Poeleke regelmatig activiteiten waar je als baasje samen met jouw hond aan kan deelnemen. Het motto van Ut Poeleke is dan ook: ‘’Hoe meer pootjes, hoe meer vreugde’’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hondenzwemvijver Ut Poeleke (@hondenzwemvijver) op

Honden speelparadijs Midden-Nederland in Bunnik (Utrecht)             

Dit speelparadijs voor honden in Midden-Nederland beschikt over verschillende velden waar de honden samen kunnen spelen en rennen. Het ‘Joop van Rijn park’ is voor volwassen honden. Het ‘Klein Wulven’ is geschikt voor puppy’s en kleine volwassen honden die niet op het grote veld durven. De velden beschikken over diverse speeltoestellen zoals een ballenbak, waardoor deze speeltuin een echt (honden) speelparadijs is.

Hondenspeelweide de Jacobshoeve in Heeten (Overijssel)

Bij de Jacobshoeve kan jouw hond zich uitleven in de speelweide die beschikt over allerlei speeltoestellen en attributen. Bij mooi weer is ook de zwemvijver gevuld voor een verfrissende duik. Voor de puppy’s is er een aparte puppyweide beschikbaar, zodat ook de kleintjes heerlijk kunnen spelen.

Honden spelen en rennen samen in hondenspeeltuin op veld

Hondenspeeltuin Bello in Rotterdam (Zuid-Holland)

Hondenspeeltuin Bello is het perfecte uitje voor jou en jouw viervoeter om even te ontsnappen aan de stad. In deze enorme hondenspeeltuin kunnen honden soortgenoten van alle rassen ontmoeten. Diverse speeltoestellen maken deze speeltuin tot een heus hondenparadijs. Speeltuin Bello heeft ook rassenuurtjes voor onder andere: chihuahua’s, cavaliers, beagles en bulls. Een hond heeft met zijn eigen rasgenoten vaak een special band.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Speeltuin Bello (@speeltuinbello) op

Hondenspeeltuin Park Lingezegen in Elst (Gelderland)

In Park Lingezegen vind je een omheinde hondenspeeltuin gevuld met leuke speeltoestellen voor jouw hond. Je kunt hier heerlijk zitten terwijl de honden heerlijk spelen en rondrennen. Nog energie over na het spelen? Park Lingezegen beschikt over 3 loslooproutes waar je heerlijk kunt wandelen met jouw viervoeter. Kijk hier voor meer mooie wandelgebieden in Nederland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Park Lingezegen (@parklingezegen) op

Hondenspeeltuin de Broekpolder in Vlaardingen (Zuid-Holland)

Hondenspeeltuin de Broekpolder beslaat bijna 3 hectare grond en is daarmee te grootste hondenspeeltuin van Nederland. Diverse omheinde losloopgebieden bieden voor iedere hond een mogelijkheid om onbezorgd te kunnen rennen en spelen in de natuur. Je vind hier onder andere een puppyveldje, een speurveld en een speelveld met tunnels en banden. Het is zelfs mogelijk om het bosperceel van 1,1 hectare af te huren. Een heerlijke speelplek dus!