Kattencafés in Nederland - CaroCroc

Kattencafés in Nederland

Verschillende steden in Nederland beschikken over een kattencafé, waar je onder het genot van een kop thee, een taartje of broodje kan knuffelen met de huiskatten van het café. Wij zetten voor jou de leukste kattencafés van Nederland op een rij.

Volg ons op social

Kattencafés in Nederland

Een bezoekje aan een kattencafé is het perfecte uitje voor jou als kattenliefhebber. Verschillende steden in Nederland beschikken over een kattencafé, waar je onder het genot van een kop thee, een taartje of broodje kan knuffelen met de huiskatten van het café. Wij zetten voor jou de leukste kattencafés van Nederland op een rij.

Kattenparadijs Mispoes in Den Bosch

De poezen en katers van Mispoes zijn onder andere afkomstig uit het asiel. Ze lopen rond, spelen met elkaar, houden van knuffelen met bezoekers en liggen lekker te slapen. Regelmatig worden er hier activiteiten georganiseerd zoals spelletjes- en filmavonden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kattencafe Mispoes (@kattenparadijsmispoes) op

Kattencafé Kopjes in Amsterdam

Kattencafé Kopjes was het eerste kattencafé in Nederland en werd in 2015 geopend. In dit kattencafé leven 7 katten. ”Kopjes is een plek waar je ultra ontspannen en gelukkig weer de deur uitgaat, cats, coffee & cake in een jasje van liefde, wat wil je nog meer!” aldus Lenny. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kopjes 🐈 (@kattencafe_kopjes) op

Pebbles Kitty Cat Café in Rotterdam

Bij Pebbles Kitty Cat Café kan je, onder het genot van een kop koffie of thee, heerlijk spelletjes spelen of een boek lezen met een kroelende kat op schoot of tafel. De 7 katten zijn geadopteerd uit asielen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pebbles Kitty Cat Café (@pebbleskittycatcafe) op

Jippies Kattencafé in Haarlem

Heerlijk ontspannen in deze lunchroom met huiskamersfeer met knuffelende katten. Je kan hier ontbijten, lunchen, een taartje eten of genieten van een high tea. Perfect om te combineren met een dagje uit naar de historische stad Haarlem. Alle katten bij Jippies kattencafé zijn afkomstig uit een asiel, tehuis of opvangcentrum.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jippies kattencafe (@jippieskattencafe) op

The Coffee Cat in Almere 

In kattencafé The Coffee Cat wonen maar liefst 14 katten, al deze katten hebben een eigen verhaal welke je kan lezen op de website. Je geniet er heerlijk van koffie, lekkere broodjes, soepen, salades of een high tea.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kattencafé Almere 12 katten (@thecoffeecat036) op

Kattencafé KatDeau in Hengelo

Wat kattencafé KatDeau uniek maakt zijn de bewoners van dit kattencafé, dit zijn namelijk allemaal Sphynx katten! Behalve genieten van een hapje en een drankje kan je bij KatDeau ook terecht voor verschillende evenementen en workshops.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kattencafe KatDeau (@kattencafekatdeau) op

Voor een hapje en een drankje ben je in deze gezellige kattencafés zeker op het goede adres!