Een kijkje in de dag van Izzy en Beer - CaroCroc

Een kijkje in de dag van Izzy en Beer

Izzy en Beer zijn twee katten met een totaal verschillend karakter. Beer is een harig bolletje vol liefde, toen hij drie dagen oud was is hij op straat gevonden. Izzy daarentegen is een echte raskat, zij komt uit een rijkeluis gezin en is de koningin van het huis. De katten zijn erg verschillend, maar ondanks het verschil kunnen ze samen ook heel lief zijn.

Volg ons op social

Om 5:30 begint Izzy haar dag. Het liefste maakt ze ons wakker zodat we samen met haar brokjes kunnen eten, maar wij zien dit niet zo zitten. Na een paar hapjes komt ze al snel weer terug naar haar mandje en slaapt nog even lekker verder. In de tussentijd is Beer ook even wakker geweest maar hij blijft wel nog lekker liggen. Uiteindelijk staan de poezen op als wij ook uit bed gaan. We doen de woonkamer voor ze open en elke ochtend rennen ze vol interesse naar binnen om al vrij snel te concluderen dat er niks veranderd is.

 

De deur gaat open, de poezen rennen naar buiten en na een paar minuten willen ze weer naar binnen. Je kent het vast wel, deur open, deur dicht, deur open etc.”

Gedurende de dag spelen ze graag, eten ze brokjes en slapen ze het liefste in de zon. Zodra wij thuis zijn willen ze graag op het balkon spelen. Ondanks dat we dit hebben afgebakend laten we ze er niet op als wij niet thuis zijn. De deur gaat open, de poezen rennen naar buiten en na een paar minuten willen ze weer naar binnen. Je kent het vast wel, deur open, deur dicht, deur open etc.

 

Met het warme weer blijven ze het liefste tot laat buiten, maar zodra het donker wordt halen wij ze vaak naar binnen omdat we ze niet meer zien op het balkon. Dit wordt niet altijd gewaardeerd. Toch zijn ze binnen wel weer snel tevreden als blijkt dat ze lekker bij ons op de bank kunnen liggen. Beer komt vaak even kort kroelen. Hij knort dan onwijs hard en na een tijdje vindt hij het weer prima en gaat op de krabpaal liggen. Izzy daar in tegen kan de hele avond op schoot blijven liggen. Het liefste wel op een kleedje. Erg gezellig vinden wij dit.

 

Als het weer tijd is om naar bed te gaan, weten de poezen al hoe laat het is. Vaak maken we er een spelletje van om ze naar de gang te krijgen. Beer snapt dit niet altijd en rent vaak zelf de gang al in. Izzy kan rondjes blijven rennen totdat wij haar toch te pakken krijgen. Op het moment dat wij ons klaarmaken om naar bed te gaan liggen de poezen vaak al heerlijk op hun vaste plekjes. Izzy in een mandje op bed en Beer op een kleedje op de grond. Zo slapen ze lekker tot ze ons de volgende ochtend weer vroeg wakker kunnen maken.

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.