Ons favoriete speelgoed - CaroCroc

Ons favoriete speelgoed

Izzy en Beer zijn twee katten met een totaal verschillend karakter. Beer is een harig bolletje vol liefde, toen hij drie dagen oud was is hij op straat gevonden. Izzy daarentegen is een echte raskat, zij komt uit een rijkeluis gezin en is de koningin van het huis. De katten zijn erg verschillend, maar ondanks het verschil kunnen ze samen ook heel lief zijn.

Volg ons op social

Laten we voorop stellen dat poezen je heel veel liefde geven. Ondanks dat ze af en toe je huis lijken af te breken. Als ze met zijn tweeën aan het spelen zijn rennen ze namelijk door het hele huis achter elkaar aan. Ze kijken niet waar ze rennen, dus alles wat in de weg staat lopen ze omver. Dit doen ze ook als we een van hun lievelingsspelletjes spelen. Apporteren. Vaak komen ze zelf met een muisje of dopje aanlopen en leggen deze precies voor ons neer. Vervolgens gaan ze ernaast zitten om te wachten tot wij het weggooien. Al vrij snel komen ze het speelgoed weer terug brengen en zo kunnen ze heel lang door gaan. Wat onze kat Izzy ook leuk vind is lummelen. Mijn vriend en ik gooien een muisje over en zij probeert deze te pakken. Zodra ze moe wordt probeert ze dit liggend. Wat haar vaak nog lukt ook.

Ze hebben een speciale miauw voor als ze naar buiten willen of als ze gewoon je aandacht willen.”

Verder spelen we ook wat standaard spelletjes met de poezen. Zoals achter een laserlampje aan rennen of met een hengeltje spelen. Gedurende de dag vind ik het ook leuk om met de poezen te kletsen. Ze miauwen vaak terug en zo kunnen we hele gesprekken voeren. Vooral s’ochtends vroeg als ze brokken willen, weten ze precies hoe ze ons wakker kunnen miauwen. Ze hebben een speciale miauw voor als ze naar buiten willen of als ze gewoon je aandacht willen. Erg leuk om je beestje zo goed te kennen dat je toch in een andere taal weet wat ze bedoelen. Om nog even bij het onderwerp eten te blijven, iets wat de poezen het liefst doen is snoepen. Vaak doen wij snoepjes in een balletje waar ze de snoepjes zelf uit moeten schudden. Of we leggen ze op een activiteiten bord. Ik heb via deze spelletjes erg veel plezier met de poezen. Ik kan hier elke dag van genieten!

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.