Pootjes van de vloer! - CaroCroc

Pootjes van de vloer!

Goed nieuws voor honden- en kattenliefhebbers die hun viervoeter van muziek willen voorzien: op Spotify staan enkele afspeellijsten die speciaal voor honden en katten zijn samengesteld. Te gek toch? Lees er hier meer over.

Volg ons op social

Muziek speciaal voor jouw viervoeter

Goed nieuws voor honden- en kattenliefhebbers die hun viervoeter van muziek willen voorzien: op Spotify staan enkele afspeellijsten die speciaal voor honden en katten zijn samengesteld. Te gek toch? Handig als je bijvoorbeeld zelf even de deur uit moet of gewoon omdat je hond of kat van muziek houdt!

Wat staat er zoal op de lijst? Dat verschilt per dier. Onder de noemer Pets by Spotify wordt de ideale playlist samengesteld. Dit werkt met algoritmes, afgestemd op het gedrag van je viervoeter. Relaxed, verlegen, speels, nieuwsgierig…het speelt allemaal mee. Net als de muzikale smaak van het baasje, overigens. Dit alles bepaalt de playlist. Daarnaast is er nog speciale podcast. Deze bevat muziek om bij te ontspannen, maar ook aardige boodschappen voor je hond of kat. Raar? Nee hoor. De muziek en complimenten geven je huisdier rust. Daardoor heeft hij minder stress en verminderen ze verlatingsangst.

Om aan de slag te gaan klik je hier < https://pets.byspotify.com/>, loop je de vragen door en afspelen maar! Je kunt zelfs een foto van je hond of kat toevoegen als illustratie.