Spelen met Boogie en Parker - CaroCroc

Spelen met Boogie en Parker

Beagles Boogie en Parker leven samen met 2 hoogbejaarde ganzen, 2 varkentjes, een pauwhen, een stokoude pony en 8 wilde katten. Twee van de wilde katten zijn kittens en ontzettend tam, Boogie is helemaal geobsedeerd met hem. Zoë neemt je mee in het leven van Boogie, Parker en de beestenboel.

Volg ons op social

Ik las ooit een artikel over een geniale hond. Hij had de namen van ruim 100 speeltjes geleerd en bracht ze op commando naar je toe. Boogie heeft dit talent helaas niet, maar ze weet wel wie Panda is. Panda heeft ze een jaar geleden gekregen, hij komt van het grote, geel blauwe warenhuis. Toen de doos open ging was het haat-liefde op het eerste gezicht.

Boogie’s spel is dat Panda aan de einde van de dag helemaal in elkaar gerost wordt. Ik verstop Panda en vraag waar Panda is, haar neusje gaat meteen aan het werk en binnen no time wordt Panda met 1 arm in haar bek meegesleurd. Wij moeten dan doen alsof we Panda redden en hem door de lucht naar een “veilige” plek lanceren, Boogie gaat er dan als een speer achteraan en duikt er boven op.

Parker is wat ouder en is niet zo van het spelen. Ze woonde tot haar 6de bij de fokker in een grote roedel, wel in huiselijke sfeer maar ze is ‘meer hond’ dan Boogie. Knuffels interesseren haar totaal niet. Wel hebben we onlangs ontdekt dat ze het leuk vind als we een bal door de kamer gooien. Helaas snapt ze niet dat wij graag willen dat ze de bal ook terug brengt. Balspel met Parker is dus sport voor hond en baasje. Het liefst wil ze de bal helemaal kaal strippen je moet er dus snel bij zijn anders is het Game Over.

”Een hobby van ons is Geocaching. Geocaching is een wereldwijd schatzoektocht, leuk voor jong en oud, mens en hond.”

Buitenshuis is er ook genoeg vermaak. Een hobby van ons is Geocaching. Geocaching is een wereldwijd schatzoektocht, leuk voor jong en oud, mens en hond.  Met behulp van een GPS, en een coördinaat, soms met een extra hint, ga je op zoek naar een logboekje, verstopt in een koker of een ammunitiekistje om daar je handtekening achter te laten. Boogie en Parker vinden deze buitensport ook geweldig. We kiezen coördinaten uit die ons naar bijzondere plekken in de natuur brengen, vooral in bossen. Beagles zijn goed in speuren en kunnen vooral de caches die onder de grond verstopt zitten snel vinden.

De buitenkatten vermaken zichzelf, ze spelen met pauwveren die ze in de tuin vinden of touw van de hooibalen van onze pony. Geregeld vind ik van alles in de kas waar ze wonen. Geen dag is saai met 10 katten en 2 Beagles. Gelukkig weet Boogie wel het verschil tussen Panda en onze zwart witte kat die ook Panda heet!

 

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.