Ervaringsverhaal: ‘Dit werkt perfect’ - CaroCroc

Ervaringsverhaal: ‘Dit werkt perfect’

Heerlijk kroelen, aaien, knuffelen en ravotten: als huisdiereigenaar weet je als geen ander hoe lief jouw huisdier is. Daarom wil je jouw maatje graag zo gezond en gelukkig mogelijk maken. In het huis van Henriëtte Klaver (53) wonen alleen maar happy viervoeters. “Het geheim zit in het voer. Sinds ik ze brokjes geef van CaroCroc zijn ze gezonder dan ooit.”

Volg ons op social

Voor haar huidige gezellige beestenbende, had Henriëtte slechts twee honden: een jack russel en een boerenfox. “Toen zij iets ouder werden, moest ik op zoek naar speciaalvoer dat paste bij hun leeftijd. Op aanraden van de dierenspeciaalzaak bij mij in de buurt stapte ik over op Senior Sensitive van CaroCroc. Daar werden ze helemaal blij en heel gezond van. Hierdoor hadden ze op oudere leeftijd nooit gezondheidsproblemen. Ze werden zelfs 16 jaar oud!”

Nestje zwerfkittens

Tegenwoordig is Henriëtte trotse kattenmama van Britse korthaar Shiva (7), Tijgetje (2,5) en Sjefke (2,5). “Die jongste twee waren zwerfkatten. Ze werden geboren in de achtertuin van mijn zus. Na een aantal weken was het tijd voor ze om het nestje bij de moeder te verlaten. De kittens hadden geen veilige thuisbasis dus ik wist het meteen: die krijgen een huisje bij mij.”

Geen geurtjes in de kattenbak

“Inmiddels zijn het echte binnenkatten. Dat betekent dat ze altijd in de kattenbak hun behoefte doen. Met drie katten zijn er snel geurtjes. Sinds ik ze Indoor brokjes geef van CaroCroc is die geur veel minder aanwezig. In het voer zit yucca-extract dat de geur van de ontlasting verbloemt. Ik hoef de kattenbak daardoor minder vaak te verschonen.”

Kattenhumor

Als Henriëtte ’s avonds tv kijkt, kijken de katten mee. “Als er iets voorbijkomt op het scherm, denken ze dat ze dat kunnen pakken. Daar moet ik altijd om lachen. Dat heb ik ook als ze een kattenspel doen op de iPad en steeds met hun pootje op het scherm slaan. Katten hebben veel humor. Ze rollen ook voor de lol van de trap af.”

Een dier veroordeelt je nooit

“Ik heb heel mijn leven al honden en katten”, vertelt ze. “Een huisdier brengt zoveel gezelligheid om je heen. Ik kan altijd met ze kroelen en aaien. Bovendien veroordeelt een dier je nooit. Huisdieren zijn prijzig in de aanschaf, daarom vind ik het juist zo belangrijk dat ze gezond zijn én blijven. Goede voeding helpt daarbij.”

Doe de brokjeskiezer

Wil je weten welk voer het beste is voor jouw hond of kat? Check de brokjeskiezer en ontdek waar jouw huisdier gezond en gelukkig van wordt.

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.