Bij ons is het altijd dierendag - CaroCroc

Bij ons is het altijd dierendag

Beagles Boogie en Parker leven samen met 2 hoogbejaarde ganzen, 2 varkentjes, een pauwhen, een stokoude pony en 8 wilde katten. Twee van de wilde katten zijn kittens en ontzettend tam, Boogie is helemaal geobsedeerd met hem. Zoë neemt je mee in het leven van Boogie, Parker en de beestenboel.

Volg ons op social

Ik denk dat veel baasjes het met ons eens zijn, “bij ons is het eigenlijk altijd Dierendag”. Zijn onze honden en katten verwend? Als je onderstaande hebt gelezen mogen jullie dat zelf bepalen.

De katten zijn buitenkatten maar wanneer ik overdag in mijn thuiskantoor zit te werken, laat ik de raam op een kier. Zo kunnen de katjes die het willen naar binnenkomen. Dat er in de zomer een zwerm vliegen om mijn beeldscherm zoemt en ik in de winter soms met sjaal en dikke trui zit te werken neem ik maar voor lief.

De pakketbezorgers weten ons huis goed te vinden en meestal zit er wel iets voor de honden of katten bij. We hebben zelfs een postbode gehad die standaard koekjes voor de honden meenam. Dat zorgt wel voor een Pavlovreactie als de deurbel afgaat!

De katten vangen rondom ons erf zelf genoeg lekkers te eten maar toch krijgen ze er twee maaltijden per dag bij, want daar smullen ze zo van.

In de televisiekamer is maar één bank, als de dames er zo lief op liggen te slapen gaan wij maar in een stoel of op de grond zitten om de film te kijken, toch?

Dieren op meubels? Hierover zijn de meningen wellicht verdeeld. Onze vorige hond mocht in eerste instantie alleen in de weekenden naar boven, tot dat we ineens in de gaten hadden dat ze eigenlijk al maanden op ons bed sliep. Twee honden zorgen er wel voor dat je soms geen dekbed meer hebt of met een been buitenboord hangt. Ik word geregeld met rugpijn wakker omdat ik mijn snurkende Beagle niet wilde storen. Toch kan ik je niet uitleggen hoe heerlijk het is om wakker te worden met een natte neus in je oor!

”Toch kan ik je niet uitleggen hoe heerlijk het is om wakker te worden met een natte neus in je oor!”

 

Als de honden jarig zijn krijgen ze altijd een verjaardagstaart, soms gekocht, soms zelf gemaakt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, dit jaar hebben ze de taart zelfs met hondenbier (een lekkere bouillon in een speciale bierfles) kunnen naspoelen.

Dit jaar zijn we met dierendag op vakantie. Wij zouden graag samen een verre reis willen maken maar dat kan niet omdat we nooit zonder de honden weg willen. Ze horen erbij. De zoektocht naar het ultieme vakantiehuisje begint al met de filter “2 honden toegestaan”.

Ja hoor, bij ons is het elke dag Dierendag, maar op 4 oktober doen we er nog een schepje bovenop.

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.