De beste tips voor jouw puppy vind je in ons puppyboekje! – CaroCroc

Download gratis ons puppyboekje!

Puppyboekje gratis downloaden

Een goede start voor jouw puppy

Mag jij binnenkort jouw puppy op gaan halen of zit je erover na te denken om een trouwe viervoeter in huis te nemen? Dan is het belangrijk om je hier goed in te verdiepen. Want wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij de opvoeding van een puppy? Wij hebben het voor je uitgewerkt in ons CaroCroc puppyboekje! Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw puppy een goede start te geven.

puppy tips

De beste puppy tips voor een goede start

Wees goed voorbereid op de komst van je puppy! Heb jij alles al in huis? Bijvoorbeeld een bench, riem en speeltjes? Wat voor voer is eigenlijk het meest geschikt voor jouw nieuwe beste vriend? CaroCroc Puppy of CaroCroc Puppy Large? Met ons puppyboekje ben jij goed voorbereid om je puppy mee naar huis te nemen. Je leest er onder andere in:

  • Hoe de ontwikkeling van je puppy verloopt
  • Hoe je puppy met je communiceert
  • Hoe de groei van je puppy zal verlopen
  • Hoe je het beste voer voor je puppy kiest

Tips voor de opvoeding van je puppy

De opvoeding van je puppy is een hele klus. Het kost tijd en geduld, maar is ook heel leuk! En met onze tips gaat dat helemaal goedkomen. In ons puppyboekje geven we je de beste tips over:

  • Het zindelijk maken
  • Het alleen thuis laten
  • Socialisatie van je puppy
  • Het aanleren van commando’s

Jouw puppy verzorgen: praktische tips

De verzorging van je puppy is ook van groot belang. Natuurlijk weet je dat je je pup moet voorzien van voldoende voer en drinkwater en dat je hem minimaal drie keer per dag moet uitlaten. Maar de verzorging van je hond gaat nog veel verder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan de verzorging van zijn vacht, nagels, ogen en oren. En natuurlijk heeft jouw harige vriend veel liefde en aandacht nodig!

Handige medische informatie over je puppy

In ons gratis puppyboekje geven we je ook handige medische informatie over je puppy. Hoe gaat het chippen van je hond bijvoorbeeld in zijn werk? En hoe zit het met vaccinaties, ontwormen en bescherming tegen vlooien en teken? Is het nodig om jouw pup te laten castreren of steriliseren? Wij hebben deze belangrijke informatie over jouw puppy allemaal op een rijtje gezet.

Geef jouw puppy een goede start en download ons gratis puppyboekje!

Nu is het aan jou! Binnenkort neem jij jouw puppy mee naar huis en ga je door het leven als baasje. Met ons puppyboekje bereid je jezelf daar goed op voor. En daar heb je een leven lang plezier van!