CaroCroc smaakgarantie - CaroCroc

CaroCroc smaakgarantie

Onze CaroCroc producten worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en zijn met uiterste zorg samengesteld. Valt het CaroCroc product van je keuze onverhoopt toch niet helemaal in de smaak bij je viervoeter? Dan bieden wij smaakgarantie.

Volg ons op social

Valt het CaroCroc product van je keuze onverhoopt toch niet bij je hond of kat in de smaak? Dan ontvang je je geld terug of kan je een ander CaroCroc product uitkiezen. Breng de kleinverpakking , die nog minimaal voor de helft gevuld is met het betreffende voer, binnen 2 maanden na aankoopdatum terug naar je dierenwinkel. De dierenspeciaalzaak zorgt voor de rest. Op deze manier kun je CaroCroc zonder enig risico proberen voor je hond en kat.

Voorwaarden:

 • Je kunt enkel gebruik maken van de smaakgarantie als je de CaroCroc verpakking bij een officieel CaroCroc verkooppunt hebt gekocht
 • De smaakgarantie is alleen geldig op kleinverpakkingen
  Hond: 3kg verpakkingen
  (de smaakgarantie is ook geldig op de CaroCroc Large Breed 15kg en CaroCroc High Energy 15kg)
  Kat: 400gram verpakkingen, 2kg verpakkingen
 • Het product dient in de originele verpakking geretourneerd te worden
 • De verpakking dient nog minstens de helft van de brokken te bevatten
 • Je dient de verpakking binnen 2 maanden na de aankoopdatum terug te brengen naar de winkel. Bewaar je aankoopbon om dit aan te kunnen tonen.

 

Wil je het CaroCroc product via een webshop kopen? Kies dan voor een van onze officiƫle online partners. Neem zelf contact op met dit verkooppunt voor de afhandeling.