Natuurlijke hondenbrokken | CaroCroc

Natuurlijke hondenbrokken

De beste natuurlijke hondenbrokken voor je viervoeter

Jij wil je hond het beste hondenvoer voorschotelen. Dat staat vast. En daarom is CaroCroc 100% natuurlijk. Brokken zonder poespas, noemen wij het ook wel. Natuurlijke ingrediënten vormen een goede basis voor gezond hondenvoer. Wij maken daarbij alleen gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Ook worden onze natuurlijke hondenbrokken gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Over een goede basis gesproken!

CaroCroc brokken worden gemaakt in onze eigen Nederlandse fabriek in Veghel. Hier is ook onze onderzoeksafdeling gevestigd. Zo hebben we altijd goed zicht op de kwaliteit van onze ingrediënten en producten.

Ons assortiment aan natuurlijk hondenvoer

Ons assortiment aan natuurlijke hondenbrokken is uitgebreid. Naast onze Premium brokken voor gezonde honden, hebben we ook voer voor honden die speciale aandacht nodig hebben. Denk aan voedselovergevoeligheid, gevoelige darmen, een gevoelige huid en vacht of andere gezondheidsproblemen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar voer zonder granen? Dan is CaroCroc Grain Free zeer geschikt.

De beste natuurlijke hondenbrokken voor jouw trouwe vriend? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Met de CaroCroc brokjeskiezer ontdek je binnen een paar stappen welk voer het beste bij jouw hond past. Doe ‘m nu!

Natuurlijke hondenbrokken met een uniek eiwit- en vetgehalte

Honden hebben eiwitten, vetten én koolhydraten nodig voor genoeg energie. Je viervoeter kan dit niet allemaal zelf aanmaken. En daarom is het belangrijk om te kiezen voor brokken met een goed eiwit- en vetgehalte. Waarom? Honden hebben dit nodig voor de vorming van weefsels en organen. Vetten zijn de belangrijkste energieleveranciers. Hiermee zijn ze essentieel voor verschillende processen in het lichaam van je hond, zoals de huid.

Op de verpakking van al onze natuurlijke hondenbrokken staat het eiwit- en vetgehalte weergegeven. Zie je bijvoorbeeld 22/8 op de verpakking staan, zoals bij CaroCroc Low Energy? Dan bevat het voer 22% eiwit en 8% vet.

Dit vinden baasjes van ons natuurlijke hondenvoer

''Het is een fijne brok zonder rare toevoegingen. Sinds Bindy 10mnd oud was gebruiken we deze al! Wij zijn super tevreden!''

Eveline, baasje van Bindy

Product
Low Energy
Leeftijd
6 jaar

''Al veel soorten geprobeerd, maar dit zijn de enige brokken die ze blijft eten! Nooit geen andere meer.''

Willeke, baasje van Flo

Product
Superior
Leeftijd
2,5 jaar

Waarom natuurlijke hondenbrokken een goede keuze zijn

Natuurlijke hondenbrokken zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige conserveringsmiddelen of toevoegingen. Omdat brokken het grootste onderdeel zijn van het dieet van je hond, is het belangrijk om voer te kiezen dat voedzaam en gezond is. Onze natuurlijke hondenbrokken zijn daarom gemaakt van de beste ingrediënten. Ook wordt er een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen aan ons voer toegevoegd. Deze dragen bij aan een goede gezondheid van je huisdier. Daarbovenop zijn ze nog heerlijk ook. Probeer het zelf en ontdek welk verschil ons natuurlijke hondenvoer kan maken!

De beste natuurlijke hondenbrokken afgestemd op de energiebehoefte

Welke natuurlijke hondenbrokken de beste zijn? Dat hangt af van de energiebehoefte van je hond. Want jouw viervoeter heeft – net als jij – energie nodig om te spelen, rennen en rusten. Om in deze energiebehoefte te voorzien, is het belangrijk dat je hond de juiste voeding binnenkrijgt. Wij stemmen de energie in een brokje af op de behoefte van je hond. We bepalen dit aan de hand van drie pijlers.

  • Levensfase
  • Lichaamsconditie
  • Activiteitsniveau