Over ons - CaroCroc honden- en kattenvoer

CaroCroc is de Hollandse bodem voor hond en kat

Als Nederlandse brokjesmakers staan we voor goede kwaliteit voer tegen een eerlijke prijs. Het maakt ons trots om iedere dag het voerbakje van jouw viervoeter te mogen vullen.

Icoon energiebehoefte - CaroCroc

Afgestemd op energiebehoefte

Lees meer
Icoon historie -CaroCroc

Geschiedenis

Lees meer

Productieproces

Lees meer

Veelgestelde vragen

Lees meer

CaroCroc in het kort

We kennen als familiebedrijf een lange geschiedenis waar we je graag meer over vertellen. Onze fabriek staat op Hollandse bodem en we geven je graag een inkijkje in hoe de brokjes van jouw viervoeter gemaakt worden. Hiernaast nemen we je mee in onze CaroCroc filosofie: voeren naar energiebehoefte. Dit alles maakt dat wij vandaag de dag de lekkerste CaroCroc brokjes maken.

 

Hierdoor kies je CaroCroc

CaroCroc 100% Natuurlijk icoon wit

100% natuurlijk

CaroCroc maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Onze brokken worden gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Naast de natuurlijke grondstoffen wordt er een uitbalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd welke bijdragen aan een goede gezondheid van jouw hond of kat.

Afgestemd op energiebehoefte

Onze producten kennen volgens onze CaroCroc-filosofie ieder een uniek eiwit- en vetgehalte, welke is afgestemd op de energiebehoefte van jouw viervoeter. Deze energiebehoefte is leidend voor de voerkeuze en wordt bepaald door de levensfase, conditie en het activiteitsniveau van jouw hond of kat. De juiste CaroCroc brokken geven jouw viervoeter de energie die hij nodig heeft.

Lees meer
CaroCroc Hollandse bodem icoon wit

Van Hollandse bodem

CaroCroc brokken worden gemaakt in onze eigen Nederlandse fabriek in Veghel waar ook onze onderzoeksafdeling gevestigd is. Hierdoor hebben we goed zicht op de kwaliteit van onze producten en zo produceren wij dagelijks ‘de Hollandse bodem voor hond en kat’.

Lees meer

Gewoon goed

Kies je voor CaroCroc, dan kies je voor ‘Gewoon goed’. Dit staat voor goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Voeren naar energiebehoefte

Jouw viervoeter heeft net als jij energie nodig om lekker te kunnen dollen, spelen en zelfs rusten. In ruststand verbruikt het lichaam namelijk ook energie. De dagelijkse bezigheden en lichamelijke gesteldheid van jouw viervoeter vormen de basis voor de hoeveelheid energie die er nodig is: de energiebehoefte. Om in deze energiebehoefte te voorzien is het van belang dat jouw hond of kat, net als jij, de juiste voeding binnen krijgt.

CaroCroc stemt de energie in een brokje af op de behoefte van jouw hond of kat. Deze energie wordt onder andere bepaald door de vetten en eiwitten in het voer. Zo kent iedere soort CaroCroc brok een uniek eiwit- en vetgehalte.

Lees meer

Ontdek onze geschiedenis

We nemen je graag mee in het verhaal achter CaroCroc. Dit vindt zijn oorsprong in 1932. Je komt meer te weten over de ontwikkeling van de voedingsleer, het familiebedrijf achter CaroCroc en ontdekt stap voor stap hoe de CaroCroc filosofie is ontstaan. Op deze manier kreeg het CaroCroc brokje steeds meer vorm en groeide uit tot de Hollandse bodem voor hond en kat.

Lees meer

Het CaroCroc productieproces

CaroCroc brokken worden gemaakt in onze eigen Nederlandse fabriek in Veghel waar ook onze onderzoeksafdeling gevestigd is. Hierdoor hebben we goed zicht op de kwaliteit van onze producten en zo produceren wij dagelijks ‘de Hollandse bodem voor hond en kat’. Wil jij weten hoe onze brokjes worden gemaakt? Wij leggen het uit in 7 stappen.

Lees meer
CaroCroc feitje #18

De neusafdruk van een hond en kat zijn net zo uniek als een menselijke vingerafdruk.