Overstappen doe je zo - CaroCroc

Overstappen doe je zo

Wil je overstappen op een andere brok binnen het CaroCroc assortiment? Dan kan je in één keer overstappen. Er zijn echter enkele uitzonderingen waarbij je beter stapsgewijs over kan stappen door middel van ons overstapschema.

Volg ons op social

Overstappen doe je zo

Wil je overstappen binnen het CaroCroc assortiment? Dan kan je in één keer overstappen. Heeft jouw hond of kat gevoelige maag- of darmen of wil je jouw viervoeter laten wennen aan de nieuwe brokken? Dan adviseren wij onderstaand overstapschema aan te houden.

CaroCroc brokken zijn krokante (geëxtrudeerde) brokken. Wil je overstappen van een ander merk krokante brokken op CaroCroc brokken? Dan adviseren wij je om dit stapsgewijs uit te voeren, zodat je hond of kat rustig kan wennen aan het nieuwe voer en de overstap soepel verloopt. Hoe je dit kan aanpakken staat hieronder per dag beschreven.

 

Dag 1 en 2
25% Nieuw voer – 75% Huidig voer

 

Dag 3 en 4
50% Nieuw voer – 50% Huidig voer

 

Dag 5 en 6
75% Nieuw voer – 25% Huidig voer

 

Dag 7
100% Nieuw voer

 

Overstappen van geperst naar krokant voer?
Bij het overstappen van een geperste naar een krokante brok is het gangbaar om in één keer over te stappen en het voer niet te mengen. De kans is aanwezig dat het overstappen leidt tot een andere samenstelling van de ontlasting van je hond. Dat is normaal, maar moet na een paar dagen wel weer overgaan. Houd dit goed in de gaten.

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.