Ervaringsverhaal: 'Mijn kieskeurige gesteriliseerde kat' - CaroCroc

Ervaringsverhaal: ‘Mijn kieskeurige gesteriliseerde kat’

Volg ons op social

Wij zijn Eline en Enzo (1 jaar). Samen met mijn vriend wonen Enzo en ik in een maisonnette, een appartement met twee verdiepingen en een balkon. Enzo is dol op het balkon en is hier dan ook regelmatig te vinden. Verder leeft hij binnenshuis, buiten het spelen met zijn favoriete speelgoed is hij niet erg actief.

”Eenmaal thuis gearriveerd heb ik direct zijn voerbak gevuld, tot mijn grote verbazing begon hij meteen te eten. Ook de dagen die volgden at Enzo met veel smaak zijn voerbak leeg.”

Een kieskeurige kat

Toen we Enzo kregen als kitten kwamen we er al snel achter dat hij een lastige eter is, heel erg lastig. Hij haalt zelfs zijn neus op voor de meeste snacks. De brokken die we van de fokker mee hadden gekregen gingen er slecht in bij Enzo. Na een vrij korte tijd begon ik me zorgen te maken en ben ik op zoek gegaan naar ander voer. Ik probeerde verschillende merken uit maar Enzo haalde voor al het kattenvoer zijn neus op. Een kennis van me raadde ons CaroCroc aan. Haar kat eet al jaren CaroCroc With Lamb en ze was hier erg tevreden over. Op weg naar huis ben ik meteen langs de dierenwinkel gereden en kreeg door een aardige medewerker CaroCroc Kitten aangeraden. Hij raadde me aan kittenbrokken te voeren, totdat Enzo een leeftijd van 1 jaar zou bereiken. Eenmaal thuis gearriveerd heb ik direct zijn voerbak gevuld, tot mijn grote verbazing begon hij meteen te eten. Ook de dagen die volgden at Enzo met veel smaak zijn voerbak leeg. Een grote opluchting kan ik wel zeggen. Vanaf dat moment zijn wij fan van CaroCroc!

”Dankzij CaroCroc hebben wij dus eindelijk een brok gevonden die onze kieskeurige kat eet. Voor ons nooit meer een andere brok!”

Overstappen op een nieuwe brok

Nadat Enzo ongeveer 1 jaar oud was hebben wij gekozen om hem te laten steriliseren. Vanwege zijn volwassen leeftijd én deze ingreep moesten wij dus op zoek naar een nieuwe brok. Super spannend vond ik dat, wat als hij deze brokken niet zou eten? Bij de dierenspeciaalzaak kocht ik een proefverpakking CaroCroc Sterilised van 400 gram. Op de website van CaroCroc had ik al gelezen dat deze brokken speciaal voor gesteriliseerde/gecastreerde katten zijn. Zij hebben namelijk minder energie nodig én hebben extra aandacht nodig op probleemgebieden. Een gesteriliseerde kat heeft bijvoorbeeld vaker last van blaasgruis. CaroCroc Sterilised helpt hierbij.

Ik schotelde Enzo zijn nieuwe brokken voor en na even te wennen vielen ook deze brokken gelukkig weer in de smaak. Zijn gewicht blijft goed op pijl en zijn vacht ziet er gezond en glanzend uit. Dankzij CaroCroc hebben wij dus eindelijk een brok gevonden die onze kieskeurige kat eet. Voor ons nooit meer een andere brok!

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.