De vijf leukste catfluencers op Instagram - CaroCroc

De vijf leukste catfluencers op Instagram

Tegenwoordig hebben katten niet alleen harten veroverd met hun schattige snoetjes en speelse streken, maar ook hebben ze verschillende sociale media platforms veroverd. De term 'influencer' is steeds bekender geworden in onze samenleving. Niet alleen mensen kunnen influencer zijn, tegenwoordig zijn er ook huisdieren die 'influencen'. Er zijn duizenden misschien wel miljoenen 'petfluence' accounts. Want hoe leuk is het om de schattige plaatjes van je kat te delen met andere dierenliefhebbers?

Volg ons op social

‘Catfluencers’, misschien heb je er wel eens van gehoord. Dit zijn katten die ‘beroemd’ zijn op social media kanalen zoals Instagram of Facebook, een katten influencer dus. Vaak zijn het accounts met duizenden of miljoenen volgers. Door een bijzonder uiterlijk, grappige of schattige filmpjes of leuke teksten worden ze gevolgd op social media. Want hoe lekker is het om na een school- of werkdag even door social media heen te scrollen en schattige katten foto’s en filmpjes te zien. We hebben de vijf leukste catfluencers voor je op een rijtje gezet!

@summertravels

Summer is een bijzondere kat. Summer heeft meerdere talenten, van therapy kat naar award winnende blogger als model. Op haar social media accounts kun je de avonturen van Summer volgen.

@britishbrothers

Twee Britse Korthaar katten broertjes delen hun dagelijkse leven op Instagram. Dit leuke Nederlandse duo heeft inmiddels 100K volgers op Instagram. Lekker lui op de bank en poseren voor de camera zijn ze goed in!

@nala_cat

Nala Cat is een van de populairste Instagram katten met meer dan 4,5 miljoen volgers. Daarnaast heeft ze een award gekregen vanuit Guinness World Records voor de meeste volgers voor een kat op Instagram. Een echte catfluencer dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nala Cat ™ (@nala_cat)

@princesshoneybelle

Honey is een echte prinses. Samen met haar baasje maakt ze content als ‘Cat Chef’. Deze prinses steelt de show met haar charmante looks.

@poesthebengal

Deze Nederlandse catfluencer is een bijzondere verschijning. Deze Bengaalse kat, die Poes heet, is speels en heeft het uiterlijk van een wilde kat. Een plaatje om te zien!

Wat ons betreft zijn deze accounts zeker het volgen waard! Wat is jouw favoriete kattenaccount? Laat het ons weten via Instagram.