Mijn thuiswerkkantoor - CaroCroc

Mijn thuiswerkkantoor

Beagles Boogie en Parker leven samen met 2 hoogbejaarde ganzen, 2 varkentjes, een pauwhen, een stokoude pony en 8 wilde katten. Twee van de wilde katten zijn kittens en ontzettend tam, Boogie is helemaal geobsedeerd met hem. Zoë neemt je mee in het leven van Boogie, Parker en de beestenboel.

Volg ons op social

Ik vind het erg fijn dat onze Beagles elke dag meegaan naar mijn thuiskantoor. Met mijn behoorlijk pittige baan is de middagwandeling voor ons allemaal een welverdiende time-out. Een ander voordeel is dat ik nooit echt alleen ben, ook al liggen ze het gros van de tijd te slapen.

De dames hebben het goed op kantoor, twee grote pluche manden, een honden fauteuil en zelfs een hondentent. Er staat ook een koelkast met hun favoriete snacks. Snacks waar ze langer mee doen als 2 seconden worden soms als omkoping gebruikt als ik weet dat ik een lange conference call in moet.

”Parker is het meest luidruchtig van de twee, ze slurpt water alsof er een olifant aan het drinken is”

De mute-knop van mijn telefoon komt tijdens telefoongesprekken vaak goed van pas. Parker is het meest luidruchtig van de twee, ze slurpt water alsof er een olifant aan het drinken is en ze kan snurken als de beste. Maar eigenlijk heb ik meer last van onze pauw die vaak kraait, de gakkende ganzen en vechtende of krolse katten. Gelukkig werkt bijna de hele wereld tegenwoordig meer thuis en voel ik me niet meer zo geroepen om bepaalde geluiden te verbergen.

Soms is een knuffel moment ook even heerlijk. Vooral Boogie eist zo’n moment dagelijks op door met haar pootjes op mijn bureau, kwispelend langs mij te gaan staan. Als ik niet reageer, port ze mijn arm met haar pootje, net zo lang tot dat ik haar optil en een kroel moment inlas.

Rond 18:00 uur beginnen ze wat onrustiger te worden en aandachtig uit het raam te kijken want ze weten dat het andere baasje thuis komt, en dat betekent eigenlijk, in hun beleving, maar één ding: ETENSTIJD!!

De dames zijn het dus helemaal gewend op kantoor en hebben het reuze naar hun zin. Ik vind het ook erg gezellig. Soms ben ik toch wel een beetje jaloers op ze als ik ze knus, in yin en yang houding, zie liggen slapen, vooral als ik een flinke klus van een aantal uren nog af moet maken.

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties, interessante informatie over honden en katten en weetjes over onze brokken? Volg ons dan op Facebook en Instagram.