Dogfluencers op Instagram, dit zijn onze favorieten - CaroCroc

Dogfluencers op Instagram, dit zijn onze favorieten

In een wereld waar sociale media niet meer weg te denken is, is het geen verrassing dat onze geliefde viervoeters een weg hebben gevonden op verschillende sociale media kanalen. In deze blog vertellen we je wat een 'dogfluencer' is en welke schattige, grappige en charmante 'dogfluencers' je hart veroveren.

Volg ons op social

Social media staat vol met leuke en schattige foto’s en filmpjes van onze kwispelende vrienden, vaak geplaatst door dogfluencers. Maar wat is een ‘dogfluencer’? Dit is een hondeneigenaar die een social media account aanmaakt en hier foto’s, filmpjes en verhalen van zijn viervoeter op deelt. Wil jij ook een Instagram account voor jouw viervoeter aanmaken? Lees hier de tips om het perfecte plaatje te maken van jouw hond.

Wil je zelf ook genieten van schattige en grappige foto’s en video’s van de leukste en inspirerende dogfluencer-accounts? We hebben onze vijf favorieten voor je op een rijtje gezet!

@tuckerbudzyn

Deze lieve Golden Retriever genaamd Tucker veroverd Instagram met zijn charmante looks. Dagelijks worden er schattige en grappige foto’s en video’s gedeeld die je zeker laten lachen. Tucker heeft ook een zoon die bij hem woont, Todd. Ook deze Golden Retriever heeft zijn eigen Instagram account @toddbudzyn.

@good.boy.ollie

Chocolade bruine Labrador Ollie, een schattige labrador die altijd in is voor leuke activiteiten. Wat zo leuk is aan Ollie is dat hij zijn eigen ‘Activity Jar’ heeft. Ollie’s Instagram account staat vol met activity-jar-video’s die leuk en grappig zijn. Sinds kort heeft Ollie ook een broertje: Tato. Ook Tato heeft een eigen Instagram account @good.boy.tato.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Good Boy Ollie 🐶 (@good.boy.ollie)

@adventuringwithnala

De avonturen van Nala, een Golden Retriever die graag samen met haar baasje Chris op avontuur gaat. De bekende ‘Nala Stomps’ en sinds kort ook de ‘Nala Flops’ zijn een hit op Instagram. De blije hond vindt het heerlijk om te dansen met haar baasje die er een liedje op heeft bedacht. Inmiddels worden ze al op straat herkend tijdens hun avonturen en groeit het Instagram account van Nala en haar baasje Chris nog steeds.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris & Nala (@adventuringwithnala)

@mayapolarbear

Maya is een échte ‘dogfluencer’ met haar bekende ‘pawsome-reels’ is ze een van de sterren van Instagram. De schattige pluizige hond laat haar volgers dagelijks genieten van leuke video’s. Ze heeft ook een serie waarin ze op verschillende voedselproducten kauwt, dit heeft haar populariteit verhoogd op Instagram. Ze verspreidt haar enthousiasme en positiviteit graag met anderen en we raden je zeker aan om dit pawsome Insta-profiel te bekijken!

@wanderlust_samoyed 

De super schattige samojeed Felix reist samen met zijn baasjes overal naar toe. Ze komen oorspronkelijk uit Duitsland en reizen met hun vintage busje Daisy naar de mooiste plekjes  over de hele wereld. Op Instagram delen ze leuke foto’s en video’s over hun avonturen. Daarnaast houden ze ook een blog bij met hoogtepunten en reistips voor hondeneigenaren en hebben ze een YouTube kanaal. Een leuk weetje over Felix is dat hij al meer dan 36 steden heeft bezocht!

Onze favoriete dogfluencers zijn al ervaren fotomodellen. Wil jij jouw hond ook trainen dat hij netjes blijf zitten voor de camera? Lees onze blog over hoe je je hond kunt trainen.